2251181230 6974430037
Γρηγορίου Ρουσέλλη 1 (πλησίον CARPEDIEM),Μυτιλήνη 
info@agritisestate.gr

Σχετικά

Η εταιρεία

To εξειδικευμένο προσωπικό του μεσιτικου γραφείου Αγρίτης θα σας καθοδηγήσει κατάλληλα ώστε να επιτύχετε την πώληση, την ενοικίαση ή την αγορά του ακινήτου που επιθυμείτε. Στον ιστότοπο μας μπορείτε να αναζητήσετε ευκαιρίες για ακίνητα που σας ταιριάζουν όχι μόνο στο Νομό Λέσβου αλλα και σε όλη την Ελλάδα.

Το Όραμά μας

Όραμα μας ειναι η συνεχής ανάπτυξη του μεσιτικού μας γραφείου πανελλαδικά καθώς και η ανάπτυξη της ομάδας συνεργατών μας ώστε να καλύπτεται η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση στις αγοραπωλησίες ακινήτων αλλά και τις ανάγκες που προκύπτουν μετα την αγοραπωλησία ακινήτων.

Λίγα λόγια για εμάς

Το μεσιτικό γραφείο Αγρίτης δημιουργήθηκε στη Μυτιλήνη για να καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις στον τομέα των ακινήτων. Με συνεχή προσπάθεια για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη, το μεσιτικό γραφείο μας καλύπτει όλες τις υπηρεσίες RealEstate. Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε ακίνητα προς πώληση ή ενοικίαση στο Νησί της Λέσβου αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Αν έχετε κάποιο ακίνητο προς πώληση ή ενοικίαση μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα ανάθεσης ακινήτου και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την άμεση προώθησή του. Τέλος, αν χρειάζεστε περισσότερες διευκρινίσεις για τις υπηρεσίες μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Με μεγάλη μας χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε!